Liste med aktive brukervilkår

Navn Type Brukersamtykke
Personvernerklæring aiLæring Personvernsvilkår Godkjente brukere

Sammendrag

Personvern og personopplysninger

I aiLæring tar vi ditt personvern på alvor. For å gi deg tilgang til tjenesten må vi samle inn og lagre noen personlige opplysninger om deg.

Hva samles?

Grunnleggende profilinformasjon, inkludert ditt fulle navn og e-postadresse, er samlet når du oppretter din konto eller når arbeidsgiver/tiltaksarrangør oppretter konto for deg. Når du bruker nettstedet, blir også informasjon om brukere, kurs, aktiviteter og ressurser du samhandler med, lagret og knyttet til profilinformasjonen din.

Hvordan brukes denne informasjonen?

Denne informasjonen brukes til å gi deg tilgang til ressursene på https://ailaring.no. Arbeidsgiver/tiltaksarrangør kan få informasjon ved påmelding til kurs, og kan ta ut oversikter over hvem som har deltatt på hvilke kurs. Statistisk informasjon om bruken av nettstedet kan lagres og brukes til å forbedre nettstedet og tjenestene som tilbys på https://ailaring.no

Hvem kan jeg kontakte?

Spørsmål om personvern og personopplysninger rettes til personvernombudet/arbeidsgivers representant hos din arbeidsgiver/tiltaksarrangør.

Alle brukervilkårene

Mindreårige

Personer under 16 år har ikke lov til å få tilgang til tjenestene som tilbys av https://ailaring.no Ved å godta denne personvernpolicyen bekrefter du også at du er 16 år eller eldre.

Hvem deles dataene mine med?

Når du melder deg på kurs og arrangementer, kan vi be deg registrere navn, arbeidsgiver/tiltaksarrangør og e-post. Disse opplysningene, i tillegg til påmeldte og gjennomførte kurs, brukes i rapporter som arbeidsgiver/tiltaksarrangør har tilgang til. 


Det er inngått avtale med følgende underleverandører:

  • EFAKTOR AS for drift av læringsplattformen aiLæring. Driftsplattformen er plassert hos Basefarm AS i to datasentre i Oslo

  • EFAKTOR for utvikling av applikasjonen aiLæring.

  • GREP Grenland AS for førstelinje brukerstøtte til aiLæring.

  • Telemark kompetanse AS for opplæring og støttetjenester til drift og forvaltning av aiLæring

  • Upheads AS som leverandør av ticketsystem for registrering av supporthenvendelser.

 

Hvor lenge lagres dataene mine?

Dine personopplysninger lagres så lenge det er nødvendig for arbeidsgiver/tiltaksarrangør å følge opp din eller organisasjonens kompetanseutvikling.


Brukere registrert på fellesområdet til aiLæring vil slettes uten varsel dersom brukeren ikke har vært innlogget siste 3 måneder. 

 


Kan jeg trekke mitt samtykke til aiLæring for å lagre og behandle mine personlige data?

Er du deltaker i et tiltak fra NAV vil tiltaksarrangør være forpliktet til å registrere dine data i plattformen så lenge tiltaket varer. Du vil bli slettet 3 måneder etter at tiltaket er avsluttet med avlevering av sluttrapport.


Dersom du ønsker tilgang til aiLæring etter avsluttet tiltak send en e-post til hjelp@aisupport.no og be om at din tilhørighet til tiltaksbedriften skal fjernes. Brukeren din vil da flyttes til fellesområdet på aiLæring og tiltaksbedriften har ikke lengre tilgang til din brukerprofil. 


Er du arbeidstaker og gjennomfører kompetansetiltak initiert av arbeidsgiver vil behandlingsgrunnlaget for lagring og persondatabehandling følge din arbeidsavtale. Etter at arbeidsforholdet er avsluttet kan du kreve dine data slettet. Arbeidsgiver vil deaktivere dine brukerdata etter at arbeidsforholdet er avsluttet i henhold til bedriftens prosedyrer.


Hvordan ber jeg om at mine personlige data blir korrigert eller slettet?

Du kan korrigere din grunnleggende profilinformasjon ved å logge deg på https://ailaring.no og redigere din egen profil. 

Hvis du har spørsmål, eller vil at andre data skal korrigeres eller slettes, send en e-post til sje@nhosh.no   

 

Hvordan ber jeg om en registrering av alle mine personlige data som er samlet?

Du kan be om en oversikt over alle personopplysninger knyttet til deg som er innsamlet i samsvar med disse personvernreglene. For å gjøre det, vennligst send en e-post til sje@nhosh.no